Una imatge val més que mil paraules!
Ingredients
- 60 gr de mantega
- 1 cullerada i mitja de farina
(Necessitareu una mica més de mantega i farina per untar el motlle)
(Necessitareu una mica més de mantega i farina per untar el motlle)
- 20 galetes maria
- 3 ous
- 2 terrines de formatge fresc per
untar
- 200 ml de nata líquida
- 125 gr de sucre
- Melmelada de nabius o del què vulgueu però us recomano que tingui un punt àcida (d'aquesta manera s'equilibra amb la dolçor de la massa).
Elaboració
Unteu el motlle de mantega i farina i el
deixeu a part.
Per preparar la base tritureu les galetes
maria i les barregeu amb la mantega, us anirà millor si abans l’heu fos. Aboqueu
la barreja al motlle i amb una cullera la podeu anar escampant i prement fins
que quedi ben repartida i sigui prou consistent.
Per fer la massa del pastís primer heu de
separar les clares dels rovells dels ous. Poseu els rovells amb el formatge, la
nata i el sucre en un recipient i ho bateu.
A part, heu de muntar les clares dels ous a
punt de neu i afegir-li la farina remenant suaument amb una cullera.
Barregeu les dues mescles també amb cullera i
amb compte (la idea és que conservi part de l’esponjositat de les clares
batudes a punt de neu). Quan estiguin
ben barrejades aboqueu el líquid al motlle i ja el podeu posar al forn (a 175
graus) i el deixeu uns 45 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada