dimecres, 23 de novembre del 2011

Amb pasta de full, una COCA de xocolata

Si el que voleu és fer unes postres bones, ràpides i fàcils de fer aquí us deixo la recepta d’una coca amb la que us llepareu els dits!


Ingredients

- Xocolata: en perles o dues rajoles de 200 gr
Dues làmines de pasta de full (procureu que siguin quadrades) 
- Rovell d’ou

Elaboració

Agafeu una de les làmines de pasta de full i l’esteneu sobre la plata del forn amb paper vegetal a sota perquè no s’enganxi (normalment aquest ja ve amb les làmines preparades) i l'aneu punxant tota amb una forquilla. Amb la base preparada ja podeu anar repartint la xocolata per sobre deixant un dit o dos de marge als costats, en el cas que hagueu comprat rajoles l’haureu de tallar abans fins que quedi de la mida aproximada de les perles. Pinteu el marge que heu deixat amb el rovell d’ou batut i, amb compte, col·loqueu l’altra làmina de pasta de full al damunt. Uniu les dues làmines enrotllant una mica els costats cap endins fins que quedin tancades. Abans de posar-la al forn pinteu tota la coca amb rovell d’ou batut i, amb un ganivet, feu uns talls en diagonal a la làmina de sobre de manera que es pugui veure part del farcit de xocolata.
Ja teniu la coca elaborada, només falta posar-la al forn fins que quedi daurada. Un cop cuita, la deixeu refredar una estona i ja us la podeu menjar!
Això va a gustos però és a mi m’agrada un pèl calenta, si l’heu fet fa molta estona, la podeu posar uns 10 minuts al forn perquè la xocolata es fongui una mica.

Idees i Variants

La pasta de full és la base dels croissants moltes altres coques, no ho he provat però segur que queda bona si la farciu amb altres ingredients, fins i tot salats.
També podeu tallar-la i fer farcellets o empanades farcides del que vulgueu, segur que us quedarà bona!  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada